Spelen met kleur

Inspiratie en tips

Ruimte voor kleur

Het is algemeen geweten dat kleur ons humeur bevorderd. Stap bij House and Garden binnen in een wereld van geluk terwijl we de overgang maken naar langere, heldere dagen. De lente staat voor de deur en bij ons bruisen de groene vingers van enthousiasme. Ga je voor een felgekleurde tuin of heb je het liever iets rustiger met vrolijke gekleurde accenten? Waar je ook voor kiest, in 2024 is er voldoende ruimte voor kleur!

De laatste jaren waren de pasteltinten enorm populair. Vandaag worden deze vervangen door uitbundige kleuren. Kies dus gerust voor felle kleuren om wat meer leven in je tuin of terras te brengen. Speelse kleuren zoals rood, oranje, groen of blauw combineer je met weelderige beplanting voor een betoverende tropische ambiance. Moet je nog wennen aan al die kleuren? Ga dan voor neutrale houten zitelementen, opgefleurd met kussens of een outdoor tapijt in een speelse kleur. De echte durvers gaan voor set stoelen of zelfs een sofa set in één van deze felle kleuren.

Maar hoe begin je nu aan al die kleuren? Heel simpel! Vaak blijft de basis neutraal, wat in een tuin geen probleem is dankzij de natuurlijke tinten van de natuur. Geef wat meer pit door de felle kleuren toe te voegen. Dit kan in de vorm van bloemen, kussens of zelfs meubels.

Poef
Maat: 40 x 40 x 40cm
Hangeweven
132,-
Sunny terrasverwarmer
230cm
Vrijstaande vloerverwarmer
448,-
LED tuinverlichting
Dit leuke lampje werkt op zonne-energie en is in ≠ leuke kleuren verkrijgbaar
8,95-
Stoel Bliss
Maat: 64 x 62 x 84cm
Teak met koord
399,-
Niet gevonden wat je zocht?
Bezoek onze showroom!

Onze website bevat slechts een deel van ons assortiment.
Bezoek de showroom voor nog meer shop plezier!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op