Leveren: afspraken voor een vlotte thuislevering

Wenst u uw bestelling aan huis geleverd? Geen enkel probleem. Om je te helpen bij een levering waarbij alles vlekkeloos verloopt, geven we enkele gouden tips mee en maken we graag duidelijke afspraken:

  1. We informeren je via telefoon wanneer jouw bestelling voorradig is. Je kan dan ook meteen een afspraak voor levering maken. Leveringen zijn mogelijk van maandag tot vrijdag in twee tijdsblokken: tussen 8-12u & 13-17u. In het weekend zijn er geen leveringen mogelijk. Transportkost voor Vlaanderen is standaard €75. De levering is gratis voor aankoopbonnen vanaf €1500,-.
  2. De betaling gebeurt steeds vooraf via overschrijving of kan ter plaatse contant betaald worden. De chauffeur heeft geen mogelijkheid tot betalingen met Bancontact. Indien je voor de levering betaalt per overschrijving, dan vragen we om dat minstens 5 werkdagen voor de levering te doen. Print het betaalbewijs af of zorg voor een screenshot van de betaling om dit te tonen aan de chauffeur. Indien je graag contant betaalt, hou er rekening mee dat je niet meer dan €3.000,- cash kan betalen.
  3. Voorzie voldoende parkeerruimte. Indien er een algemeen parkeerverbod geldt, dien je zelf de nodige aanvragen bij de gemeente te doen.
  4. De goederen worden geleverd aan de 1ste drempel. U staat zelf in voor het transport naar binnen en/of op een hogere verdieping. Wij hebben geen liftservice. Voorzie voldoende “mankracht” om de chauffeur bij te staan bij de levering. Onze chauffeur staat u niet bij bij het binnenbrengen en monteren van de goederen. Dit kan wel mits het betalen van een forfaitair bedrag, dat op voorhand afgesproken werd.
  5. Indien je wenst dat wij de meubelen plaatsen en/of monteren (tegen betaling), dan dien je dat op voorhand met de verkoper afgesproken te hebben en is dat genoteerd op de verkoopovereenkomst. Indien het niet afgesproken is, maar je wenst toch dat we de meubelen monteren, dan dien je dit minstens 3 werkdagen voor de levering te verwittigen. Op het moment van levering kan je niet beslissen om nog bijkomende opties te kiezen. Dit zodat wij onze planning kunnen respecteren.
  6. Het verpakkingsmateriaal kan niet terug meegegeven worden aan de chauffeur.
  7. Uur van de levering: door de drukte op de Belgische wegen, files, wegenwerken en onvoorziene omstandigheden bij klanten voor uw levering, kan de planning steeds uitlopen. Hierdoor kunnen we nooit een exact leveringsuur afspreken gedurende de dag. De levering zal steeds plaatsvinden binnen het afgesproken tijdsblok (zie punt 1).
  8. Indien er niemand op het afgesproken moment thuis is, zijn we genoodzaakt extra transportkosten (min. €75.-) aan te rekenen.
  9. De chauffeur neemt geen oude meubelen mee.