Dienst na verkoop: Wij staan klaar voor u!

  1. Wanneer je in de winkel een aankoop gedaan hebt, ontstaat er een verkoopovereenkomst en heb je niet het recht daarvan af te zien.
  2. Bij kleine artikelen zoals decoratie zijn we flexibel en kan omruiling binnen de 7 dagen, op vertoon van het kassaticket en voorafgaande toestemming van House and Garden. Het product moet zich ongeopend in de originele verpakking bevinden en mag geen schade vertonen. In geval van retourneren krijg je de aankoopwaarde terug in de vorm van een waardebon.
  3. Gebreken die bij een levering of afhaling zichtbaar zijn, moeten binnen de 72 uur gemeld worden. Nadien worden ze geacht door de koper zijn te aanvaard. Bij het vaststellen van gebreken na het uitpakken van de meubelen, vragen wij, fotomateriaal via mail door te sturen. Nadien wordt dan met de koper afgesproken hoe het probleem zal worden afgehandeld.
  4. De garantiebepalingen gelden niet voor solden of toonzaalmodellen.
  5. Volgende eigenschappen zijn eigen aan leder en worden niet als klacht aanvaard: verkleuring door licht, plooivorming, structuurverschillen, littekens in de huid. Verkleuring van stof van salons en textiel worden niet als klacht aanvaard. Volgende eigenschappen zijn eigen aan massief hout, gebruikelijk bij ambachtelijke en teak meubelen en worden niet als klacht aanvaard: haarscheurtjes, (wind)barsten, knopen en kleurverschillen.
  6. Is er iets onduidelijk of zit je nog met vragen? Contacteer dan de klantendienst op 09/365.77.98 of via houseandgardenindoor@skynet.be.