Betalen: Duidelijke afspraken voor een correcte betaling

  1. In de winkel kan je betalen met cash (euro), Bancontact, Visa, Mastercard en een cadeaubon. Cash betalingen zijn mogelijk tot €3.000-. Eco- en consumptiecheques worden niet aanvaard.
  2. Je kan bij de levering op voorhand betalen in de winkel of via overschrijving. Indien je voor de levering betaalt per overschrijving, dan vragen we om dat minstens 5 werkdagen voor de levering te doen. Vermeld bij de betaling uw naam die op de bestelbon staat. Print het betalingsbewijs af om te tonen aan de chauffeur.
  3. Indien uw bestelling volledig betaald is geweest in de winkel, gelieve uw bestelbon aan de chauffeur te tonen als bewijs van betaling.
  4. Indien je nog extra’s koos (bovenop de drempellevering, zoals montage) wordt er een vast bedrag afgesproken dat u op voorhand mag betalen of aan de chauffeur cash ter plaatse kan betalen.
  5. Indien de levering niet betaald is en u geen bewijs van betaling kan aantonen, is de chauffeur genoodzaakt om de goederen terug mee te nemen en u een transportkost van €75 aan te rekenen.
  6. Kopen op afbetaling is bij ons niet mogelijk.
  7. Je kan betalen op onderstaand rekeningnummer: BE63 4441 7482 5108