Afhalen: afspraken voor een vlotte afhaling

Je hebt iets besteld, en je komt het zelf afhalen. Hoe gaat dit juist in zā€™n werk? We leggen het je graag uit, zodat je perfect voorbereid bent.

 1. Heb je iets gekocht en zou je dit willen afhalen? Neem dan contact op met de winkel om een afhaalmoment in te plannen. OPGELET: Indien er geen afhaalmoment is ingepland, zal uw bestelling niet klaar staan en zal je deze dus ook niet kunnen meenemen.
 2. Neem je aankoop bon mee en meld je aan in de winkel. Het is belangrijk dat je je aankoop bon mee hebt zodat je kan aantonen wat je precies komt afhalen en of er al dan niet een voorschot betaald is.
 3. Is je aankoop volledig betaald? Dan zal een medewerker je meteen naar het magazijn sturen voor afhaling. Als er nog een resterend saldo te betalen is, hou dan rekening met het volgende:
    1. Afrekenen kan met cash of Bancontact. OPGELET: op alle betaalkaarten staat er een weeklimiet, ongeacht hoeveel geld er op je rekening staat. Mocht je nog een bepaald saldo hebben openstaan, neem dan best even contact op met je bank i.v.m. je weeklimiet, om op de dag van de afhaling problemen te voorkomen.
    2. Hou er rekening mee dat je niet meer dan ā‚¬3.000,- cash kan betalen.
    3. De aankoop dient volledig betaald te worden alvorens de afhaling.
 4. Wanneer het saldo voldaan is, mag je je melden aan het magazijn met je aankoop bon. De magazijniers zullen je bestelling overhandigen en indien nodig helpen met het inladen.

Afhalingen zijn mogelijk op weekdagen, behalve op woensdag, tussen 13u30 en 17u00. Op zaterdag zijn afhalingen mogelijk maar houdt er rekening mee dat er geen magazijniers aanwezig zullen zijn die kunnen helpen bij het inladen. Op zondag zijn er geen afhalingen mogelijk.