Welcome home

Outdoor

Parasols

Parasols

Op naar die zonnige zomerdagen!

Zoek je een mooie zweefparasol voor op je terras? Of zoek je eerder een kleurige parasol? Bij ons vind je parasols in verschillende soorten, maten en kleuren! Combineer dit met de juiste parasolvoet en vervolgens ben je helemaal klaar om te kunnen genieten van een zonnige zomer! Let the sun shine because it is the best medicine.

Concorde parasolvoet
Concorde parasolvoet
€ 189

100kg - 70 x 70cm - materiaal: beton

Zweefparasol Ohio

Genieten onder een grote zweefparasol. Wie vindt dat nu niet zalig? Deze topper is verkrijgbaar in ≠ kleuren. De maat van deze parasol is 300 x 300cm. Het frame is vervaardigd uit aluminium. Bij de zweefparasol zit standaard een kruisvoet aanwezig. Dat wil zeggen dat je met deze optie ofwel kan kiezen om hier 4 stenen in te bevestigen. Of je kiest voor onze voet Concorde of Rocky van 100kg er extra bij aan te kopen. Hieronder kan je onze parasolvoeten terugvinden.
Zweefparasol Ohio

Parasol Oregon

Deze kleurrijke en felle parasol is verkrijgbaar in maat Ø 2,50m in verschillende kleuren. Hieronder ziet u ook nog onze tuinverlichting. Deze LED lampen zijn voorzien van een bediening met ≠ kleuren en standen om uit te kiezen. Ook voorzien van een oplaadbare batterij!
Parasol Oregon