Welcome home

Outdoor

Trendy & Hip

Trendy & Hip

Blikvanger

Creëer een wauw-effect met onze nieuwe tafel Reco. De tafel is op bestelling tot 4 meter te verkrijgen! Grote gezinnen en families kunnen hier zeker aanschuiven... Onze Pablo stoel die hierbij gecombineerd is, is gemaakt uit glasvezel.  

Leuk gecombineerd

Door de warme uitstraling van teak hout te combineren met een moderne stoel creëer je een bepaalde gezelligheid in een modern jasje. Deze design stoel Coco geeft een leuke eye-catcher op je terras. Stoel Coco is vervaardigd uit plastic en vervolgens ook kindvriendelijk en makkelijk afwasbaar. Zowel de poten van onze Athene tafel en de Coco stoel zijn te verkrijgen in het wit en zwart.
Leuk gecombineerd
Oase van rust

Oase van rust

Creëer een oase van rust in je eigen tuin! Kies een tuintafel dat net dat tikje unieker of karakteristieker is. Combineer dit met een leuke en opvallende stoel. Decoreer je tafel met een leuk accessoire en gebruik dezelfde kleurtinten om je terras aan te kleden. Bij ons vind je leuke tuindecoratie zoals potten, theelichtjes, fruit, vazen, bloemen, windlichten en nog veel meer! Maar let op: less is more! Door te werken met subtiele decoratie kan je je tuinset volledig tot zijn recht laten komen.

Ontdek onze lentecollectie en folderpromoties!
Bekijk Nu