Welcome home

Indoor

Keuken

Keuken

Gezellig landelijk

Gebruik houten materialen en producten om je keuken landelijk te maken. Dit kan je overal toepassen, zowel in je keuken als in je woonkamer. Werk af met een landelijk koeienvel en gebruik materialen met lederlook om gezelligheid te creëeren. De tafel op foto (Tafel Expert) afgebeeld: 220 x 100 x 77H is te verkrijgen is ≠ maten. Materiaal tafel: beuk. (tafel Expert: € 579) - Stoel Radja is te verkrijgen in cognac of donkerbruin (Stoel Radja: € 145 NU € 99)  

Haal de natuur in huis

Door gebruik te maken van groene elementen bijvoorbeeld plantjes, potten, kaders en theelichtjes, krijg je een natuurlijk resultaat. In combinatie met hout breng je vanzelf de natuur in je woonkamer. Aardse tinten komen in deze kleurcombinatie volledig tot zijn recht.
Haal de natuur in huis
Modern & strak

Modern & strak

Wil je liever iets moderner en strak? Ga dan voor onze collectie Olaf. Deze tafel en stoelen hebben een Scandinavische look & feel en passen perfect bij een strak interieur. Wit en zwarte meubels en keukens worden vaak ook gecombineerd met houten elementen om het minder kil te maken en je interieur wat extra warmte en gezelligheid te geven? Deze tafel Frode met beuken poot (166 x 90 x 73H) is nu verkrijgbaar voor € 499 NU -> € 399 - Stoel Olaf in wit of zwart met beuken poot € 99 NU € 59

Ontdek hier onze folderacties!
Bekijk Nu