Welcome home

Indoor

Eetplaats

Eetplaats

Less is more

Zoals het gekende gezegde zegt: minder is meer. Kies je meubelstukken goed uit. Begin met een stijl te bepalen, dé stijl die jij voor ogen hebt voor jouw eetplaats. Kies een karakteristieke tafel die toch wat eenvoud uitstraalt en ga voor een leuke opvallende accentstoel die net jouw eetplaats een niveau hoger tilt. Probeer dezelfde kleuren van de tafel terug te laten komen in de stoel (bijvoorbeeld in de poten van de stoel) of probeer de stijl van je huiskamer door te trekken doorheen de eetplaats.

Decoratie en accessoires
Decoratie en accessoires

Haal de trend in huis

Deze eettafel Flexible is vervaardigd uit eik. Zoals de naam het al verklapt, is deze tafel verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en poten. De stoel die hierbij gecombineerd is, heet Miracle. Met een beetje kleur en de juiste decoratie haal je de trend in huis. Om wat gezelligheid en warmte te creëeren kan je een koeienvel gebruiken om het geheel af te maken. Bij ons kan je verschillende koeienvellen vinden voor slechts €249.
Haal de trend in huis

Traditioneel wit

Wit zorgt voor een verrassend, fris en chic gevoel in je huiskamer. Het brengt licht en rust in je ruimte. Deze witte dressoir Avignon met eiken top is verkrijgbaar voor € 899 (230 x 45 x 93) Neem een kijkje in onze winkel voor de andere meubels uit collectie Avignon.
Traditioneel wit

Kerstfolder binnenkort te bekijken…
Bekijk Nu